• Sanne

Wat is een VPN? en waarom ben je veiliger online met een VPN?

Bijgewerkt op: 16 sep. 2020

Veilig, Anoniem, Nederlands

Iedereen zou moeten overwegen om gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN) om hun persoonlijke gegevens en online surfgedrag veilig te stellen. Normaal gesproken zijn jouw gegevens kwetsbaar voor onderschepping, maar als je met een website verbindt via een VPN worden jouw gegevens door een beveiligde, versleutelde tunnel verstuurd. Hierdoor wordt het een stuk moeilijker voor derde partijen om toegang te krijgen. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom het gebruik van een VPN jouw online ervaring prettiger kan maken.

GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met onze gebruiksvriendelijke software.

Versleutelt jouw communicatie

GOOSE VPN maakt gebruik van een krachtige 256-bit versleuteling om jouw gegevens te beschermen. Browse vrijelijk via Wi-Fi-hotspots en weet dat u niet kunt worden gehackt of gecontroleerd. Via de versleutelde verbindingen van VPN Goose kunt u volledig anoniem met elke website verbinding maken.


Neemt alle grenzen en beperkingen weg

GOOSE VPN stelt je in staat om met al jouw apparaten te streamen wat je wilt. We hebben een geoptimaliseerd netwerk en bieden de hoogst mogelijke snelheden zodat je altijd naar jouw favoriete programma’s kunt kijken.


Verandert jouw locatie en het IP-adres

GOOSE VPN verandert jouw locatie en het IP-adres. Je kunt uit al onze server-locaties over de hele wereld kiezen. GOOSE VPN staat garant voor jouw veiligheid op het internet.


Deel bestanden legaal via P2P zonder problemen

Met P2P (software zoals BitTorrent) is het mogelijk om legaal bestanden uit te wisselen, zoals bijvoorbeeld open source software. Toch zijn internetproviders vaak geen fan van P2P programma’s en zullen hier vaak ook bandbreedtebeperkingen opleggen of toegang tot filesharing websites te ontzeggen. Om dit tegen te gaan, veilig bestanden te delen en jouw IP-adres te verhullen kan je ook hier van een VPN gebruik maken.


Lagere prijzen in webshops

Het klinkt nogal oneerlijk, maar het is wel zo: vele winkels die hun producten online aanbieden houden klanten in de gaten via hun IP-adres en passen hun prijzen aan afhankelijk van de locatie waar je vanaf shopt. Dit kan van alles zijn, van schoenen tot vliegtickets. Via een VPN kan je meerdere IP-adressen gebruiken via verschillende servers, waardoor je altijd kunt kijken of je niet goedkopere producten kan kopen. Het is misschien een beetje omslachtig, maar je kunt hierdoor wel veel geld besparen.


Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Onze apps zijn te vinden in alle bekende app stores, voor android en iOS. Dus voor al uw klanten makkelijk te downloaden en installeren. Binnen een paar seconden aan de slag, zonder dat het u veel moeite kost. Met GOOSE Zakelijk heeft iedere klant in no time VPN. Dus veilig internet, zakelijk én privé.


Je kunt GOOSE VPN op al je apparaten tegelijk gebruiken!

Eén abonnement is voldoende!

GOOSE VPN werkt op ieder device. Je hebt maar één abonnement nodig om het op jouw favoriete devices tegelijk te gebruiken.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Onze apps zijn te vinden in alle bekende app stores, voor android en iOS. Dus voor al uw klanten makkelijk te downloaden en installeren. Binnen een paar seconden aan de slag, zonder dat het u veel moeite kost. Met GOOSE Zakelijk heeft iedere klant in no time VPN. Dus veilig internet, zakelijk én privé.


Samengevat

· Omzeil blokkades van streamingdiensten

· Geen bandbreedtebeperkingen meer

· Deel bestanden via P2P zonder problemen

· Lagere prijzen in webshops

· Bekijk jouw favoriete streaming uitzendingen in het buitenland

· Vermijd andere beperkingen op jouw surfgedrag


Maak gebruik van de Zomerdeal van VPN Goose:


Nu voor maar € 2.75/maand.

3 jaar onbeperkt.

Upgraden, downgraden, of op elk moment opzeggen. 30 dagen bedenktijd op alle pakketten!

GOOSE VPN is compatibel met alle besturingssystemen. BIJV.: Windows, Android, iOS.


* Designwitch S.Bastin is reseller van VPN Goose, dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang voor bestellingen via mijn advertenties.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven